SD, män vs kvinnor

Valet närmar sig och det visas undersökningar hit och dit. SD går upp och SD går ned. Personligen föredrar jag det senare. Jag hoppas att människor börjar fundera över vad Sverigedemokraterna verkligen står för och om dom själva, som medborgare, verkligen står för samma saker. Det SD förknippas med är ju deras rasism, den är svår att missa även om många av deras väljare påstår att dom inte är rasister, andra tycker inte att dom är rasistiska nog och går till Alternativ för Sverige alternativt NMR istället.

Men om man bortser från deras invandrar/asylfrågor ett tag och tittar lite på resten av deras politik, vad tycker dom då och vad är så bra med det?

Vi kan ta sambeskattningen till exempel, det innebär att om man är gift så beskattar man hälften av den sammanlagda inkomsten. Detta är något som den som tjänar mest vinner på och oftast så är det mannen. D.v.s mannen tjänar på att jobba mer medan kvinnan förlorar på det.
Män 1 – kvinnor 0

Dom röstade mot att det ska vara en nationell rättighet för utsatta kvinnor att kunna söka sig till en kvinnojour. Det ska alltså, enligt SD, inte vara en självklarhet att som offer kunna söka sig till en trygg miljö. Detta gör att kvinnor och skadliga förhållanden tvingas vara kvar hos sin förövare för dom inte har någonstans att ta vägen. Detta för att SD vill skära ner på arbetet mot våld i nära relationer.
Män 1 – kvinnor 0

Dom vill sänka aborträtten till vecka 12. Det finns många som inte ens insett att dom är gravida i vecka 12. Möjligheten att titta om fostren har några arvsanlag för kromosomavvikelser görs i vecka 15-17, övriga skador kan upptäckas senare än så. Detta innebär att kvinnors rätt till sina kroppar minskar. Rätten som kvinnor kämpat dött för vill SD alltså försämra.
Utöver detta vill dom också att barnmorskor ska kunna vägra att utföra aborter.
Män 1 – kvinnor 0

Förskolan är dom heller inte så förtjusta i, dom ser hellre att kvinnorna är hemma med barnen så  SD kämpar för vårdnadsbidraget. Pappa ska jobba och mamma ska vara hemmafru och därmed också få en usel pension.
Män 1 – kvinnor 0

Är din partner en kvinna och ni funderar på att skaffa barn? Eller är du kanske ensamstående med barnlängtan? Glöm det. Kärnfamiljen är jätteviktig för Sverigedemokraterna och dom vill inte att du ska ha rätt till assisterad befruktning.
Män 1 – kvinnor 0

Om du som kvinna redan har barn och lever med en man så kan du räkna med att stanna hemma ett bra tag, helst hela föräldraledigheten. Pappamånaderna ska väck ty det är faderns ansvar att försörja familjen. Ty fadern tjänar oftast mer och kvinnor skall icke förvärvsarbeta och tjäna egna pengar.
Män 1 – kvinnor 0

SD vill skära ner i välfärden med cirka 18 miljarder och vi vet ju alla att just välfärdsyrkena är väldigt kvinnodominerade, dessutom vill de slopa rätten till heltid.
Män 1 – kvinnor 0

Vita, heterosexuella, medelklassmän är dom som vinner på Sverigedemokraternas politik. 

Män 7 – kvinnor 0

Det spelar ingen roll hur många kvinnor dom visar upp på sina valplakat, det gör inte deras politik mindre kvinnofientlig. Åkesson vill inte ens kalla sig för feminism och han verkar helt ärligt inte ens begripa var begreppet innebär. Dom säger sig vara för jämställdhet men deras politik visar annorlunda. Att som kvinna lägga sin röst på SD är att skjuta sig själv i foten. Vi är värda så mycket mer än deras unkna kvinnosyn.

Och handen på hjärtat, vad har dom presterat? Vad har dom egentligen lyckats med som gynnat Sverige?

Rösta inte på Sverigedemokraterna

Annonser

3 reaktioner till “SD, män vs kvinnor

  1. Ska jag vara ärlig så är jag då trött på när partier berättar vad de andra säger,tänker och tycker. Tror mkt mer på att om man vill säga vad man står förs fram deras budskap. Hela cirkusen är en pajkastning hit och dit😊

  2. intressant men tyvärr så kommer de nog att vinna valet då många mist S då de lovar och lovar men inget händer tyvärr så vi får väl se vad som sker efter den 9/9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s