SvP och deras hatpolitik

Svenskarnas parti demonstrerade idag i Jönköping. Att dom valde just 1 maj är ingen slump, det är för att provocera. Så klart. Dom hoppas så innerligt på att bli attackerade, så dom sen kan dra på sig sina extrafodrade offerkoftor och gråta ut i media om att ”dom minsann också har rätt att demonstrera”. Så dom kan skylla allt på ”våldsvänstern” och därmed få lite mer sympati av amöborna som väljer att lägga sin röst på detta rövhögsparti.

Deras politik är av rövhögar, för rövhögar.

 • Svenskarnas parti förespråkar en nollvision när det gäller abort.
 • Svenskarnas parti förespråkar ett etniskt homogent och harmoniskt Sverige och anser därför att adoptioner inte skall göras från länder som är etniskt främmande utan att de skall ske i första hand från Sverige, i andra hand från Norden och i tredje hand från Europa eller annat land där barnet tillhör samma folkslag som svenskarna. (homosexuella ska inte få adoptera)
 • Svenskarnas parti förordar ett homogent och harmoniskt Sverige där endast personer som tillhör samma folkslag som svenskarna skall kunna vara svenska medborgare.
 • Svenskarnas parti säger nej till obligatorisk förskola. Vidare avser partiet att genusdravlet som införts på en rad förskolor skall skrotas. (”genusdravlet”)
 • Svenskarnas parti är för ett stärkt djurskydd och förespråkar därför ett förbud av alla typer av ritualslakt som innebär ett ökat lidande för djuren. (ingen slakt är tillåten i Sverige utan bedövning, det inkluderar Halalslakten)
 • Svenskarnas parti anser att svenska jobb ska gå till svenska arbetare och kräver ett stopp på diskrimineringen av svenska arbetare och vill därför skrota instegsjobben.
 • Svenskarnas parti anser inte att det är försvarligt att ha en invandring till Sverige som resulterar i en ständig försämring som drabbar alla invånare, samt aktivt verkar för ett befolkningsutbyte. Därför är Svenskarnas partis första åtgärd gällande invandringspolitiken att invandringen skall stoppas. 
 • Svenskarnas parti anser att enbart personer som tillhör samma folkslag som svenskarna skall kunna vara svenska medborgare.
 • Svenskarnas parti avser att avskaffa den skadliga mångkultur som har drabbat Sverige under de senaste decennierna. (Såsom midsommar? Julafton? Lucia?)
 • ”Rasism” är ett ord som används av personer som är mot ett tryggt svenskt Sverige när de i brist på argument försöker tysta sverigevänner. Trots att Svenskarnas parti inte är ett rasistiskt parti (HAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHA!!) så kallas partiet ofta ”rasistiskt” eller liknande av massmedia på grund av att partiets politiska ambition är att återuppbygga ett tryggt svenskt Sverige. 
 •  I dagens Sverige är etniska svenskar degraderade till andra klassens invånare, och svenskfientlighet visar sig inom allt ifrån aggressiva invandrargäng till svenskförnekande journalister och politiker. (Oops! Offerkoftan verkar redan vara på)

Det är ett hemskt parti med en hemsk människosyn, precis som deras ryggdunkande polare i SD. Jag är så glad och stolt över alla i Jönköping som gick ut på stan och visade att dom inte står för skiten SvP vill sprida.

Skärmklipp

Skärmklipp

VI ÄR FLER ÄN NI!

Inlägg 61 i Blogg100
Annonser

3 reaktioner till “SvP och deras hatpolitik

   1. Diskursen handlar ju om att sänka åldern för allmän förskola, det skulle ju innebära att de som är under tre år också har rätt till 15 timmars gratis förskola i veckan, men det skulle fortfarande vara helt frivilligt. Har svårt att se hur ett förslag om förskoleplikt skulle gå igenom eller varför någon ens skulle vilja ha det, så ja, det är nog hittepå. Lätt att ta ställning från saker som är totalt orimliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s