Skämmes ta mig fan Dove!

Sitter i soffan och slötittar på tv när en reklamfilm för Dove dyker upp. Reagerar inte nämnvärt på det tills jag hör: ”Vad gör du för att få vackra armhålor?” Eeh, va?! ”Vackra armhålor? Tja.. Jag har aldrig insett att armhålorna ska vara vackra. Jag, liksom, SKITER I DET!! För varför ska armhålorna vara vackra? Kan dom inte bara få vara armhålor? Anonyma armhålor, som är som dom är oavsett om dom är rakade eller ej? Kan vi inte slippa ”vackra armhålor”? 

För nån jävla måtta får det väl ändå vara på skönhetshetsen! Kvinnors uppgift i livet är inte att vara vackra! Vårt mål i livet är inte att vara knullbara. Kvinnokroppen är ständigt i fokus. Dove fortsätter sin reklam med ”Rakar du dig bara?”

Orakade armhålor/ben anses äckligt och får absolut inte visas upp. För väljer man att visa upp en orakad armhåla eller ett par orakade ben, ja då är man ute för att ”provocera” och då har andra människor ”rätt” att kommentera din kropp. Ofta genom att påstå att du är äcklig. Jomenvisst serrö! En naturlig kropp anses ofta som äcklig.

Så fint av er Dove. Så fint att ni medvetgör mer saker vi kvinnor ska ha komplex för. Fint att ni visar unga tjejer som ser er reklam att vackra armhålor är rakade sådana. Fint att ni ser till att vi följer normen. Att vi rättar oss in i ledet.

Det har gått så långt att en deo för snippan är framtagen. Japp! Nu ska du inte ens få lukta naturligt mellan benen. Detta är ju naturligtvis en deo framtagen för kvinnor, för ni män kan vara hur naturliga ni vill. Go wild med ert pungsvett! Luta er tillbaka bara! Det är vi kvinnor som ska lukta gott!

Grejen är att vi ska lukta på ett visst sätt mellan benen, luktar du illa kan det bero på diverse anledningar, men då är det inget du ska dölja med en deo utan göra ett besök hos gynekologen.

Vi ska vara ”naturliga” men det ska inte synas och syns det, ja då är det äckligt. För vi ska ju inte vara naturliga på riktigt. Däremot ska vi sminka oss så det ser  ”naturligt” ut, vi ska färga håret så det ser ”naturligt” ut osv.

”Vackra armhålor”…  HMPFF!! snart kommer kraven på ”snygga ljumskar”, ”läckra knäveck” och ”sexig hålfot” också. Jävla samhälle!

Inlägg 50 i Blogg100
Annonser

2 thoughts on “Skämmes ta mig fan Dove!

  1. Den reklamen är helt sjuk. Den har blivit ett skämt här hemma, där vi frågar varandra vad vi gjort idag för att våra armhålor ska vara vackra. Aldrig har jag väl varit mer glad över att jag inte rakar mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s