I våldtäktsvärlden är det ingen som hör dig skrika

Läser i Expressen om  Lisa som halkade och blev liggande hjälplös – då våldtogs hon. Så otroligt fruktansvärt och äckligt! Att istället för att hjälpa henne när hon ligger där, drar han ned både hans och hennes byxor och våldtar henne. Han ser en hjälplös kvinna och därmed ett tillfälle att förgripa sig på henne.

Hennes våldtäktsman är inte gripen, de fick hans DNA men ingen som matchar. Som det ser ut idag skulle han väl ändå bli friad.

Skärmklipp

Detta är ju så vidrigt! Snacka om att skuldbelägga offret! ”Hon borde skrikit på hjälp”. Mmm.. Men om hon skrek och ingen hörde? Då är det ”bara” ord mot ord, eller om det finns en hotbild, eller kanske har hon ingen möjlighet för han håller för munnen, kanske törs man bara inte eller klarar inte av det pga chock. ”Borde ha skrikit”…  Kära hovrätt, ni kan ta er i röven. Varenda en av er.

SÅ jävla bekvämt för männen att vi måste skrika på hjälp för att dom ska bli dömda. Måste. Skrika. På. Hjälp. Hur jävla illa är inte det?! Och ni män som våldtar, kom inte och påstå att ni ”inte visste att hon inte ville”. Inte ens ni är så jävla dumma i huvudet. Ni vet precis, ni bara skiter i det. Ni anser er ha rätten att utöva er makt över kvinnorna, i eget syfte.

Sen ska en inte behöva säga nej, det märks tydligt när en tjej inte vill ligga. Ett nej ska inte behövas, för det ska inte ens gå så långt. Ett tips är att du frågar personen i fråga, om hon vill ha sex med dig. Då finns det inga tveksamheter.

Men fy fan för människor som ser en hjälplös person och bestämmer sig för att förgripa sig på henne istället för att hjälpa.

Fy fan för er, era perverterade jävla as.

Inlägg 36 i Blogg100

Annonser

One thought on “I våldtäktsvärlden är det ingen som hör dig skrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s