En gång är en gång för mycket!

Stefan Falktorp från SD tycker inte det är så farligt att puckla på en kvinna om man bara gör det en gång. Det verkar som en jävligt sympatiskt snubbe. En gång är ingen gång? Jag är övertygad om att kvinnan inte håller med. För henne räknas nog den gången smärtsamt mycket.  Hon minns antagligen varje gång han dunkade hennes huvud i väggen. Varje dunk.

Skärmklipp

Bilden är lånad från Inte rasist men…

Jag blir äcklad av hur han kan förminska sitt brott. Det är aldrig ok att misshandla kvinnor, aldrig. Det är heller inte ok att skuldbelägga kvinnorna som blir misshandlade, ingen vill ha ett destruktivt förhållande, ingen mår bra av det. Och nej, det är inte alltid bara att göra slut, flytta ifrån, skiljas då det kan finnas så många andra aspekter att ta hänsyn till.

T.ex att misshandlade kvinnor får ständigt höra hur värdelösa dom är, att ingen vill veta av dom, att ingen älskar dom, att dom aldrig skulle klara sig själva. Ofta blir dom totalt isolerade då umgänge med övrig familj eller vänner inte tillåts. Mannen kan ha tagit makten över ekonomi och pengar så att det inte finns några ekonomiska tillgångar att använda för att fly. Det är sällan lätt eller självklart att separera. Har man levt i en terror är blir en psykiskt nedbruten. Då handlar det bara om att överleva en dag i taget.

Men en gång är ingen gång? HELL NO!! En gång är en gång för mycket!

Inlägg 16 i Blogg100
Annonser

10 thoughts on “En gång är en gång för mycket!

 1. Självklart finns det inget försvar för att misshandla kvinnor. Ytterligare ett exempel på vilka knäppisfigurer som företräder SD. I textrutan säger Falktorp: ”…Eftersom massmedia tystar ned vilka som sitter i svenska fängelser…” Man kan undra vad de som sitter i fängelse har med hans brott att göra. Att förhindra att SD får ett politiskt inflytande i våra beslutande organ måste bli en av de viktigaste valfrågorna under året.

 2. Åh herregud.
  Det gör inget om du skär benet av någon om man bara gör det en gång.
  Samma princip.
  Sicket pucko.

 3. Hej!
  Hittade hit via #blogg100.
  Så klart en gång är en för mycket. Finns inga andra alternativ.
  Men uttalandet säger en hel del om vilka som röstar och är aktiva i ett parti som sd. Jag kan bli lätt mörkrädd inför det faktum att de själva tror sig verka förnuftiga trots att de uttrycker sig så idiotiskt. Och sådana har en maktposition i Sverige idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s