Nyheterna du inte visste var viktiga

Många är så stressade nuförtiden så jag tänkte göra er en tjänst att sammanfatta lite nyheter som varit i veckan. En vill ju hänga med i det aktuella så att säga.

Det är tydligen en nyhet att Madeleine visar känslor, för det gör hon ju väldigt tydligt på bilden genom att klappa Chris på kinden. Eller torkar bort lite matrester ur skägget, vad vet jag. Johan T fläskar på med en rejäl bylinebild också.

Skärmklipp

Skärmklipp

Lotta riskeras att diskas om hon inte dyker upp i Let´s dance och istället prioriterar att hon ska bli mormor x 2.  ”Det är ett väldigt tumult i mitt liv”, säger Lotta. SPÄNNINGEN!

Skärmklipp

Kim gjorde som många syskon gör, lånade kläder av syrran. Det är t.o.m en bildspecial med samt dom obligatoriska kommentarerna om hennes kropp.

Skärmklipp

Uffe har kommit på att Livets ord, som han är skapare av, inte är mycket att ha. Han har numera gått och blivit katolik, så han kan hänga med sin polare Birro på heltid. Ur askan i elden.

Skärmklipp

En annan Ulf  sätter ned foten för han är minsann sur för att Michelingguiden inte tycker som han gör.

Skärmklipp

Naturligtvis lite om vädret, för vad skulle vi annars ha att prata om. Det är idag den 13 Mars och vårvädret ute är fantastiskt och i helgen kommer snö. Inget konstigt. Dessa bakslag kommer varje år och är sällan så dramatiska som media vill få oss att tro. Spårtrafiken däremot, den kommer stå still.

Skärmklipp

Kevin vem??

Skärmklipp

Vad hemligheten är? Jo, han trivdes och pluggade mer än de andra. Tänka sig!

Skärmklipp

Björklund säger att alltfler vill bli lärare, Baylan säger att det är siffertrixande, jag säger att Björklund själv borde sätta sig i skolbänken.

Skärmklipp

Fler har insett det gammalmodiga i att inte låta barnen själva bestämma över sitt medlemskap i Svenska kyrkan. Tummen upp!

Skärmklipp

Det är fantastiskt att det blir nyheter av vem Lindsay valt att ligga med. Är det så intressant att veta vem som gör vad med vem i sängen? Att folk ligger är liksom inget nytt, vi har gjort det i alla år.Skärmklipp

Jag vet inte om Ranelid är rätt person att skriva om en app. –> ”Böcker är nomader och beduiner. De är kameler som går långt i öknen utan att dricka vatten. Framtiden vecklar långsamt ut sig från den första bokstaven och mellan styckena ser vi åldrat ljus från stjärnor som redan slocknat.” Ni ska inte tro att hans ord tog slut där, dom fortsätter i all evighet och man fattar i.n.g.e.n.t.i.n.g.

Sådär! Då vet ni vad ni kan prata om runt fikabordet!

Inlägg 12 i Blogg100
Annonser

4 reaktioner till “Nyheterna du inte visste var viktiga

  1. Tack. Tänk så mycket jobbigare vi skulle ha det här i livet om inte du hjälpte till.
    Uppskattar dina rappa fingrar över tangentbordet. Nu till fikabordet, jag kan knappt vänta. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s