Förutom att du är ett svin är du bara en peng.

Läste idag om en ung kille som åkt till Prag och skrev i sin blogg att han ”haft sjukt kul och det sjukaste jag gjorde var att dra till en bordell och köpte en hora.” Han la även upp en bild på kvinnan. Det inlägget är nu borta. Oavsett så är han bara en av alla ”sköna snubbar” som åker utomlands och köper sex.

Skärmklipp

Dvs köper sex och utnyttjar en prostituerad. Sen kommer dom hem och använder ursäkter som att ”dom bara hjälper till, för dom behöver ju pengarna”, eller att ”ingen tvingar dom att sälja sex”. Om du på fullaste allvar tror att prostituerade säljer sex till män frivilligt så får du nog ta ett chill pill, luta dig tillbaka och tänka till lite. Du är ingen jävla hjälte, du är en perverterad liten människa som utövar ett övergrepp. Och om du tror att du var ”speciell” så var nog dom tre ”sköna snubbarna” före dig också speciella och även dom tre efter dig. Ingen av er är speciell! Ni är en peng att överleva dagen, ni är en peng som ger mat på bordet.

Om du nu så jävla gärna vill ”hjälpa” prostituerade, ge dom pengarna bara. Ge dom pengarna utan att ha sex med dom. Ge pengar, gå därifrån. Det är att hjälpa. Eller skänk pengarna till en kvinnojour. Det är att hjälpa. Skänk pengarna till välgörenhet. Det är att hjälpa.

För det är pengar dom behöver. Dom behöver inte din kuk, den klarar dom sig utmärkt utan. Din kuk är inte nåt jävla survival kit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s