Nyårsafton

Detta års nyårsafton firas betydligt mer annorlunda än förra årets. Då kom vi hem, väldigt glada i hatten, kl 05.00 på morgonen efter hemmafest hos en kompis. Vi hade druckit både det ena och det andra och diverse instrument misshandlades av oss som trodde oss kunde spela en ton eller två. Stor eloge till hennes grannar som inte klagade på vare sig, fiolspelande, allsång eller dansstamp i golvet.

I år sitter vi hemma, spelar Bingolotto och dricker julmust. Festklädseln består av varsin pyjamas och maten är ostbricka, Västerbottenpaj samt lite italiensk skinka och melon.

I år är vi nämligen inte bara två i vår familj, utan tre. Det är den tredje medlemmen som är orsak till detta lugna firande. Han som i mitten på februari endast var ett plus på gravidstickan. Han som föddes för 10 veckor sen och 3 dagar sen. Han som är det absolut bästa vi gjort i våra liv. Han som nu är vårt livs mening.

Gott nytt år och god fortsättning! Må nästa år vara fyllt av kärlek och solidaritet, vänskap och glädje, respekt och kamratskap.

Annonser

2 thoughts on “Nyårsafton

  1. Underbart Therese, livet har olika skeden och detta är nu ert första som tre. Vi firar nyår med trerätters middag, alla håller tal och vi har precis kommit in efter en skattjakt i trädgården som våra kära ”zombies” ordnat för barnen. Skatten var en påse godis och snart sussas det skönt hos de små. Ha ett riktigt Hott nytt. År och jag önskar er ett fantastiskt 2014❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s