Korkad lojalitet

Det finns nog inga väljare som är så lojala som dom som röstar på SD. Sverigedemokraterna kan komma undan med vilken skit som helst utan att deras väljare höjer på ögonbrynen. De tycker snarare att allt är i sin ordning och försvarar sitt älskade parti utan skrupler. Inget annat parti skulle någonsin komma undan med så mycket som SD gör, inga väljare skulle heller inte står och heja på såsom SD:s väljare gör.

Tänkte ta fram några exempel på dom ”fadäser” SD och dess medlemmar gjort och sagt.

Vi har ju, så klart, järnrörsgrejen. När Christian Westling, Erik Almqvist och Kent Ekeroth springer runt på stan med ett järnrör och kallar Soran Ismail för ”babbe”, en annan man bör ”blatte-lover” och en okänd kvinna för ”hora”. Allt filmas och man kan tro att det filmas av ett vittne, ack nej, det är dom själva som filmar.

Lars Isovaara anklagar två personer med invandrarbakgrund för att ha stulit hans väska på krogen. Han förolämpade vakten på plats, även denne med invandrarbakgrund, och spottade i luften och gjorde grisljud. Det visade sig sen att han glömt sin väska på krogen. Lars får avgå.

Markus Wiechel, som är Lars Isovaaras ersättare, kallar mörkhyade afrikaner ”satatns jävla aphelveten” [sic!]. i en chatt och fortsätter med ”efterblivna jävla pensionsrädder!” [sic!] . Detta som kommentarer till en youtube-film om häxbränning där människor blir grovt misshandlade.

Linus Bylund, SD:s presstalesman, säger i Aktuellt att ”är man idiot, bonnläpp och rasist så kanske man tror att man hör hemma i vårt parti”. Det är som kommentar på dom som hängt på Avpixlat och hatat anonymt men nu blivit avpixlade. Dom är ju mycket för att hota anonymt, gärna med våldtäkt.

Kent Ekeroth är för övrigt en ivrig twittrare. Men det där med god ton är inget som ligger för honom. Han förolämpar gärna folk till höger och vänster. Kanske mest till vänster. På hans blogg har han också hängt ut barn. Dom gillar nämligen det, att hänga ut folk som inte tycker som dom.

Willy Christiansson är SD:s ordförande i Härryda säger bl.a att det är ”onaturligt med homosexualitet” och att homosexuella sysslar med ”avloppssex”.

Jimmie Åkesson, det högsta hönset, är inte sämre själv. Förordet i hans bok är skrivet av Per Albin Hansson. Det vore väl i sin ordning om det inte vore för att Hansson varit död sen 1946.

Tommy Hansson är en kul prick. Han kallar Pride för ett ”översexualiserade vulgärjippo som kallas Pridefestvalen.” Om feminister säger han ”Och feminazisterna halvgamla fruntimmer med mammakomplex som inte lyckats få nån riktigt karl på kroken.” Han tycker Rysslands lagstiftning är positiv och skulle ”välkomna en motsvarande lag i Sverige.” Man kan go on forever med denna fördomsfulla man och hans blogg,  men det spelar egentligen ingen roll, för väljarna röstar på dom ändå.

Thoralf Alfsson skrev i sin blogg ”För varje somalier som får uppehållstillstånd i Sverige så ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen Al-Shabaad och mängden av drogen Khat i Sverige ökar:” Dvs alla somalier är terrorister och knarklangare. Han blev polisanmäld för det men jag tror att det, tyvärr, blev nedlagt. Det är bara en liten del av den rasism som finns på hans blogg. Nej, jag tänker inte länka till den. Han är uttalad islamofob.

Jonas Åkerlund, vice partiledare, var i hetluften nyligen då det kom fram att han bl.a  kallat invandrare för ”parasiter”, något han senare förklarade med att han ville ”provocera” och att han vid tillfället var ”politiskt omogen”. Ständigt dessa ursäkter …

Marie Stensby, som är suppleant i partistyrelsen, skrev att ”hoppas de svälter sig till döds” om ensamkommande flyktingbarn. Inte heller detta spelar nån roll, dom får sina röster ändå. För dom anser att t.ex apatiska barn inte existerar, att det bara är spel för att få stanna i Sverige. Marie skrev anonymt på Axpixlat under signaturen ”Folkkultur”. Hon har nu lämnat sina uppdrag.

SD-politiker vräker ur sig groda efter groda och några exempel kan du hitta här.

Jag har tidigare skrivit om att SD är så mycket mer än bara rasism.

Det finns så mycket mer dumheter som SD gjort men jag orkar inte med att söka på skiten mer. För det spelar ingen roll. Deras väljare tycker att deras beteende inte är nåt att bli upprörd över. Deras väljare är ”inte rasister, men”… Ok, men partiet du röstar på är i allra högsta grad rasistiskt. Och homofobiskt. Och kvinnohatande.

Deras väljare förstår inte. Dom kan verkligen inte förstå. Jag kan det sannerligen inte.

Annonser

2 thoughts on “Korkad lojalitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s