Intelligensbefrielsen dokusåpapersoner lider av.

Att intervjua folk som söker sig till dokusåpor måste vara det mest underhållande samt enerverande yrke som finns. De lufthuvuden till människor, vars intelligensnivå ligger under ett spädbarns, säger ju så ohemult korkade saker.

Har, medan jag legat hemma sjuk, tittat lite på norska Paradise hotel. En av deltagarna är så dum i huvudet att jag är förvånad att hon överhuvud taget lyckas med konsten att tala.

I detta avsnitt berättade hon en historia, som enligt henne är sann, då hon ”hört den av flera olika personer”.

Den handlar om en tjej som fick för sig att onanera med en hummer(?!), hon stoppade in den och eldade med en tändare under så den skulle sprattla. Den hade ätit räkor, något som tjejen var ovetandes om (hade det verkligen gjort någon skillnad? Hade hon INTE använt sig av en hummer(?!) om hon vetat det??) Hur som helst så hade denna räka fullt med ägg som fastnade i denna hummeronanerande kvinna. Det gick ett par dagar och sen fick hon ont i magen, hon gick på toaletten och när hon reste sig upp såg hon massa räkbebisar i toaletten. Hon blev så chockad att hon svimmade, slog i huvudet och dog.

Denna historia tror alltså Iselin, som dokudeltagaren heter, är en sann historia. Men å andra sidan tror hon att Tysklands huvudstad heter Germany. Hon vågar heller inte sova utan trosor för hon är rädd för att spindlar ska krypa in i henne och lägga ägg som hon sen måste föda.

Ursäkta mig, jag ska bara gå och skjuta mig nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s