Förbannade förkylningar

Mitt immunförsvar har övergett mig. Vi hade, enligt mig, en bra relation. Dvs jag var frisk pga att immunförvaret skötte sin uppgift, sin enda uppgift, dvs att se till att jag inte blev sjuk. Nu har detta bra samarbete tagit slut och I am on my own och det går inte så bra.

Näsan är helt söndersnyten och måste regelbundet smörjas med fetkräm, träningsvärken efter all hosta gör sig påmind i nästan alla rörelser, nysningarna hjälper inte till. Men för att inte gå ner i träsket helt så verkar det som min onda hals är borta.

Man tvingas ligga hemma och glo på diverse skitprogram som visas på tv, mest för att kroppen är helt matt, huvudet är fullt med snor och man orkar inte engagera sig i sitt tittande. Orkar man sätta sig upp så kan man kolla Facebook och titta på alla roliga saker ens vänner sysselsätter sig med medan man själv ligger hemma i självömkan och känner sig som världens mest ensamma och övergivna person. Det gör att man återgår till det patetiska tv-tittande på massa hemmafruar som ständigt vill klösa ögonen ur varann.

Förutom att man mår som en bortkastad disktrasa så förlorar man en massa pengar på detta förbannade påhitt som kallas förkylning. Karensdagen är ju ett fiffig liten grej som känns som en smäll på käften när man öppnar lönespecen. Inte nog med att man har varit sjuk och mått skit, man ska dessutom straffas ytterligare med att få en fattig månad där man inte har råd att göra något skoj för att liva upp stämningen lite.

Nä, fy fan för att vara sjuk, detta får vara sista gången på jävligt länge. Enough is enough!

Fuck sjukdomar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s