Rikspuckon och mediahoror

Djungelns drottningar, Big brother, Ensam mamma söker och övriga dokusåpor. Det måste ju vara hysteriskt roligt att casta dessa. Att möta dessa unga, otrolig mediakåta människor som är villiga att göra allt för att komma med på tv och sedan gör i princip allt gör att bli ihågkommen. Många har lika mycket intelligens som ett stearinljus och är inte intresserade av något som snurrar utanför deras egen lilla bubbla. Det största problemet de har, är om de inte står med på listan till stureplanskrogen.

Det tråkiga är att många blir ihågkomna som lösaktiga, korkade våp. Detta gäller killar som tjejer. Jag tror att de flesta vet precis vad de ger sig in på men, jag tror att varje deltagare tror att just de ska bli uppfattade annorlunda. De sitter med denna innerliga önskan att bli kända men är inte speciellt medvetna om att det, möjligtvis, bara är kategorin 13-20 år, som egentligen bryr sig om en ”dokusåpa-kändis” efter att såpan är slut.

Det är liksom gjort, det är inte något speciellt längre. Var och varannan har redan varit med i nån typ av dokusåpa. It´s done! Ska man passa på att göra något sådant ska man passa på när man är ung, det ursäktar deras beteende mer än om man är, låt oss säga, över 25 år. Då har man ett fullbordat konsekvenstänk och borde kanske ”veta bättre”.

Har man barn bör man också tänka lite mer hur man framställer sig i tv, kan jag tycka, då det kan drabba även kidsen. Få barn vill ha en mamma/pappa som hånglar och ligger runt i tv.

Den ultimata desperationen visar just nu tv6 med ”Den sista dokusåpan”. När avdankade dokusåpa-deltagare gör ett sista tappert försök för att inte bli bortglömda. Gör er själva en tjänst och skaffa lite perspektiv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s