Bögar flator och sen kom idioterna

Alltså på riktigt?! Vad är det med människors sexualitet som är så jävla fascinerande?! Varför är det så intressant med vem folk väljer att ligga med? Varför inte bara acceptera läget att alla inte är heterosexuella. Inte ens i djurvärlden är det så. Personligen så kan jag verkligen inte bry mig mindre, det är helt enkelt inte min sak att bry mig om. Jag har vänner i alla kategorier, hetero, bi, bögar och flator. Men det är inte så jag ser dom, jag ser dom nämligen som människor.

Det vanligaste svaret man får av homofoberna på frågan, vad de har emot tex bögar är: ”de tar varann i röven”, ”fy fan för att packa bajs”. Då ställer jag alltid motfrågan, är det bara bögarnas sexliv du fantiserar om eller är det även om mitt? Det ”komiska” här är att många killar gärna skulle ta sin flickvän analt bara de fick chansen. Och inget fel i det om det nu är nåt båda uppskattar, men det är tydligen allt annat än ”bajspackande” i det fallet. Det faller under den allför vanliga kategorin dubbelmoral. Varför ens tänka tanken på vad andra gör i sänghalmen? Är det verkligen så intressant.

Sen alla fördomar! Bögar är feminina och flator är manliga. Ja, det stämmer i vissa fall precis som vissa heteromän är feminina och heterokvinnor är ”butchiga”. Tro mig, har vänner av alla kategorierna och jag tycker om dom precis som de är. Det är väl ändå så det ska vara.

Sen ni kvinnor som vill ha en bögkompis, VÄX UPP! Vänner ska man ha för att man tycker om dom, för att man trivs tillsammans osv. Inte för att de råkar vara gay. Oh my!

Att använda bög och flata som skällsord kan vi också sluta med tycker jag. Det är fan pinsamt att vuxna människor inte kommit längre.

Och nej, homosexuella vill inte ligga med dig bara för att du är av samma kön. Smaken är lika delad bland homosexuella som hos hetero. Inga jävla konstigheter där heller.

Sen, let´s be honest. Det är ju inte så att tjejerna springer efter dessa homofober, så varför skulle bögarna göra det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s